Gebruikersbeveiliging voor een veilige toegang tot het netwerk

De grenzen van organisaties worden steeds wijder door de toename van het gebruik van mobiele apparaten. Daarnaast kopen steeds meer werknemers smartphones en tablets, en applicaties, als consument. Vervolgens willen zij deze aan kunnen aansluiten op het zakelijke netwerk.

Gebruikers zoeken via de desktop, laptop, smartphone en tablet toegang tot het bedrijfsnetwerk en verwachten dat dit vanaf iedere locatie en met ieder apparaat mogelijk is. Voor organisaties ontstaat zodoende een beveiligingskloof, die volgens Motiv alleen overbrugd kan worden als netwerkbeveiliging gezien wordt als gebruikersbeveiliging. Traditionele beveiligingsoplossingen zijn niet uitgerust om gebruikers continu te beschermen, te controleren en te beheren terwijl zij onderweg zijn tussen fysieke locaties of met mobiele apparatuur.

Hoogwaardige informatiebeveiliging

De combinatie van de deskundigheid van Motiv op het gebied van gebruikersbeveiliging en partnerschappen met toonaangevende leveranciers van beveiligingsoplossingen zorgt voor een hoogwaardige informatiebeveiliging. Onze producten en diensten voor gebruikersbeveiliging zijn eenvoudig integreerbaar in bestaande IT-infrastructuren en kunnen worden verbeterd met aanvullende software- en hardwareproducten om te voldoen aan unieke eisen aan gebruikersbeveiliging.

Neem contact op met

Bart-Verhaar-5-(534x800)

Bart Verhaar

Product Manager

E-mail security | Netwerkbeveiliging | Gebruikersbeveiliging

+31 30 6877 007

Neem contact op per e-mail