Email Security

Veel grootschalige cyberaanvallen vinden hun oorsprong in e-mailberichten waarin geavanceerde en gecoördineerde malafide tactieken worden gebruikt, zoals social engineering en doelgerichte phishing. Terwijl er voor dit soort cyberaanvallen een combinatie van web- en e-mail-elementen worden ingezet, bieden dergelijke aanvallen een kill chain aan mogelijkheden om deze reeds vroegtijdig te onderscheppen.

Maximale e-mailveiligheid

Email Security onderschept gerichte cyberaanvallen van buitenaf en digitale dreigingen van binnenuit, en stelt daarnaast uw mobiele medewerkers in staat om veilig nieuwe technologieën te adopteren, zoals Office 365. Van cyberaanvallen tot gegevensdiefstal en botnetcommunicatie, Email Security beschermt organisaties tegen een spectrum van moderne cyberaanvallen en geavanceerde aanhoudende dreigingen.

Geavanceerde dreigingen

De Advanced Classification Engine (ACE) vormt het hart van Email Security. Doeltreffende algoritmen identificeren (spear)phishing, het benutten van kwetsbaarheden door (bekende en onbekende) malware, botnetcommunicatie en overige geavanceerde dreigingen uit de kill chain. Met Email Security blokkeert u reeds in een vroeg stadium malafide activiteiten en actoren die het op uw organisatie hebben voorzien.

Bescherm uw gegevens

Om tegen interne dreigingen en potentieel succesvolle cyberaanvallen te beschermen is het van belang dat ook uitgaande e-mailverkeersstromen worden gecontroleerd. Dergelijke controles zijn vereist voor de beveiliging tegen verlies of diefstal van vertrouwelijke informatie en het voldoen aan wet- en regelgeving. Email Security onderschept gevoelige gegevens en blokkeert versleutelde documenten in e-mailberichten.

Stimuleer het risicobewustzijn

Email Security benut actuele dreigingsinlichtingen voor het identificeren van systemen en gebruikers die extra aandacht vereisen. Beveiligingsrapportages helpen bij het identificeren van geïnfecteerde systemen en risicovolle medewerkers. Email Security biedt tevens interactieve elementen ter bevordering van het risicobewustzijn van uw personeel. Deze komen bijvoorbeeld in actie tijdens het klikken op phishing links.

Phishing: detectie en educatie


Email Security bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Email Security
  • Email Security Cloud
  • Email Security DLP
  • Email Security Encryption
  • Email Security Image Analysis
  • Email Security Advanced Malware Detection

Email Security integreert met de volgende oplossingen:

Email Security is gebaseerd op technologie van Forcepoint 

Meer weten over Email Security? Neem contact met ons op via 030 6877 007 of inside-sales@motiv.nl.

Neem contact op met

Bart-Verhaar-5-(534x800)

Bart Verhaar

Product Manager

E-mail security | Netwerkbeveiliging | Gebruikersbeveiliging

+31 30 6877 007

Neem contact op per e-mail