Secure Mobile Workspace

De wereld is meer verbonden dan ooit tevoren. Directe toegang tot apps en informatie is niet slechts een gemak, het is een noodzaak. En of een smartphone of tablet nu van de zaak is of privé, uw medewerkers verwachten dat ze deze kunnen gebruiken voor alle zakelijke werkzaamheden en al hun privébehoeften.

Mobiele beveiliging is uitdagend

De gegevens die vanaf smartphones en tablets toegankelijk zijn maakt van mobiele gebruikersapparaten waardevolle doelwitten voor cybercriminelen, maar uw medewerkers accepteren niet dat hun beleving wordt beperkt en weigeren om te veranderen. Een succesvolle mobiele beveiligingsstrategie betreft daarom een balans tussen veiligheid voor uw organisatie en privacy en gebruiksgemak voor uw personeel.

Uiteindelijk is het heel eenvoudig

Secure Mobile Workspace biedt veilige toegang voor mobiele apparaten tot zakelijke e-mail, contacten, kalenders, documenten en uw intranet, zonder dat u daarvoor MDM/EMM-profielen hoeft te beheren. Secure Mobile Workspace slaat de gegevens op in een versleutelde container. Hierdoor behoudt u de controle over uw bedrijfsdata zonder impact op de gebruikerservaring, en activeert u uw medewerkers.

Eenvoudig, elegant en krachtig

Secure Mobile Workspace laat privé apps, media en documenten op mobiele apparaten volledig met rust. De speciale Secure Mobile Workspace app doet al het werk. Het ondersteunt daarbij meerdere vormen van (sterke) authenticatie. Lokaal opgeslagen data kent een beperkte levensduur en wordt daarna gewist. Jailbreak-detectie is aanwezig en bedrijfsgegevens kunnen op afstand worden gewist bij diefstal of verlies.

Inclusief veilige berichtenservice

Secure Mobile Workspace voorziet in tevens een beveiligde berichtenservice (instant messaging) dankzij een functie van Microsoft Exchange voor het opslaan en delen van berichten met collega’s. Communicatie onderling en in groepsverband is mogelijk. Medewerkers kunnen elkaar berichten sturen inclusief locatie, video’s en foto’s, en kunnen beschermde en onbeschermde documenten bijsluiten, bekijken en opslaan.

Gebruikerservaring voor Android

Gebruikerservaring voor iOSSecure Mobile Workspace bestaat uit de volgende onderdelen:
  • Secure Mobile Workspace
Secure Mobile Workspace integreert met de volgende oplossingen: Secure Mobile Workspace is gebaseerd op technologie van Check Point 

Meer weten over Secure Mobile Workspace? Neem contact met ons op via 030 6877 007 of inside-sales@motiv.nl.

Neem contact op met

Erik Delfgaauw 314x

Erik Delfgaauw

Product Manager

Next Generation Firewall | Veilig Telewerken | Sterke Authenticatie

+31 30 6877 007

Neem contact op per e-mail