Web Security

Uw organisatie en uw gegevens worden continu aangevallen. Traditionele oplossingen bieden niet langer voldoende bescherming en kunnen zelfs wijzen op nalatigheid. Het beveiligen van netwerken en gegevens tegen geavanceerde dreigingen, crypto/ransomware en misbruik van kwetsbaarheden zijn cruciaal voor het overleven van organisaties in de digitale wereld, waarin dreigingen veranderen en risico’s toenemen.

Afgestemd op uw risico’s

Organisaties hebben flexibele oplossingen nodig welke onderling kunnen communiceren ter bescherming tegen dreigingen op het moment van manifesteren. Web Security biedt hoogwaardige bescherming tegen geavanceerde dreigingen en kan dankzij een modulaire opbouw, opties voor integratie en ondersteuning van meerdere inzetscenario’s maximaal op het dreigingslandschap van uw organisatie worden afgestemd.

Meervoudige beveiliging

Geavanceerde dreiging bestaat dikwijls uit verschillende soorten geraffineerde aanvallen welke, voor het compromitteren of saboteren van systemen en het stelen of gijzelen van informatie, speciale methoden gebruiken om beveiligingsmechanismen te omzeilen. Web Security beschermt uw organisatie tegen dit type dreiging met een krachtige combinatie van Anti-Malware, URL-Filtering, DLP en Sandbox-technieken.

Altijd en overal beschermd

Web Security is beschikbaar op locatie, in de cloud of gecombineerd, en beschermt uw personeel tegen de internetdreigingen van vandaag en morgen. Uw medewerkers kunnen hierdoor altijd en overal veilig gebruikmaken van het internet, op kantoor, onderweg en thuis. Web Security beschermt uw traditionele en uw mobiele apparaten en integreert voor mobiele apparaten met gangbare MDM/EMM-oplossingen.

Controle over Shadow IT

Naast het blokkeren van de toegang tot risicovolle websites, biedt Web Security tevens de mogelijkheid om de toegang tot webapplicaties te identificeren. Hierdoor heeft u op ieder gewenst moment inzicht in de Software-as-a-Service (SaaS)-oplossingen welke door uw organisatie worden gebruikt, en kunt u direct actie ondernemen wanneer blijkt dat er ongeautoriseerd gebruik wordt gemaakt van deze toepassingen.

Web Security bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Web Security
  • Web Security DLP
  • Web Security Cloud
  • Web Security Mobile
  • Web Security Advanced Malware Detection

Web Security integreert met de volgende oplossingen:

Web Security is gebaseerd op technologie van Forcepoint 

Meer weten over Web Security? Neem contact met ons op via 030 6877 007 of inside-sales@motiv.nl.

Neem contact op met

Bart-Verhaar-5-(534x800)

Bart Verhaar

Product Manager

E-mail security | Netwerkbeveiliging | Gebruikersbeveiliging

+31 30 6877 007

Neem contact op per e-mail