Netwerkbeveiliging

Steeds meer apparaten en systemen zijn, al dan niet via het internet, met elkaar verbonden. Of het nu gaat om traditionele client-server applicaties, mobiele toepassingen, elastische cloud infrastructuren of complexe Internet of Things (IoT) scenario’s: veilige en betrouwbare verbindingen zijn belangrijker dan ooit voor mensen, organisaties en de samenleving in haar geheel, en de ontwikkelingen gaan zeer snel.

Meer informatie, minder transparantie

Informatie wordt doorlopend gegenereerd, gedeeld, verrijkt en opnieuw gedeeld. De afhankelijkheid van de netwerken vereist voor de distributie van informatie is groter dan ooit tevoren en het volume van het dataverkeer neemt wereldwijd toe. Daarnaast zijn netwerkverbindingen in toenemende mate versleuteld om de vertrouwelijkheid van informatie te waarborgen, en dit leidt tot extra uitdagingen.

Terwijl de digitale dreiging toeneemt

Dankzij de steeds sneller toenemende automatisering, digitalisering en een groeiende afhankelijkheid van de samenleving daarvan, is er voor hackers steeds meer winst te behalen. Tegelijkertijd neemt de impact van menselijke fouten toe. Door digitalisering wordt alles gemakkelijker en toegankelijker, ook voor cybercriminelen, en door vergaande automatisering zijn de gevolgen van vergissingen nu groter.

Nieuwe generatie netwerkbeveiliging

Moderne netwerkbeveiliging biedt bescherming voor interne en externe gebruikers en applicaties tegen interne en externe digitale dreigingen en cyberaanvallen, ongeacht de apparaten, locaties of netwerken welke worden ingezet. Daarbij maakt het niet uit of het corresponderende applicatielandschap zich in de eigen datacenters bevindt, aan een serviceprovider is uitbesteed of in de public/private cloud resideert.

Dankzij Motiv altijd en overal beschermd

Motiv biedt nieuwe generatie netwerkbeveiliging om uw medewerkers, toepassingen en gegevens altijd en overal te beschermen. De netwerkbeveiligingsoplossingen van Motiv zijn schaalbaar, geoptimaliseerd voor het controleren van versleuteld netwerkverkeer en voorzien van geavanceerde beveiligingsfuncties welke eenvoudig en naar behoefte kunnen worden geactiveerd en gedeactiveerd, lokaal en in de cloud.

Complete beveiliging voor elk scenario

De Next Generation Firewall, Intrusion Prevention, Secure DNS en Secure Access-oplossingen van Motiv bieden een complete beveiliging van uw ICT-infrastructuren voor elk denkbaar scenario. Gecombineerd met de oplossingen voor gebruikersbeveiliging en beveiligingsmonitoring van Motiv, inclusief het Motiv Security Operations Center, maakt Motiv van uw digitale organisatie een digitaal weerbare organisatie.

Meer weten over Netwerkbeveiliging? Neem dan contact met ons op via 030 6877 007 of vraag gelijk een offerte aan via inside-sales@motiv.nl

Neem contact op met

Erik Delfgaauw 314x

Erik Delfgaauw

Product Manager

Next Generation Firewall | Veilig Telewerken | Sterke Authenticatie

+31 30 6877 007

Neem contact op per e-mail

Bezoeken-Security-CheckUp-Pagina