Next Generation Firewall

Motiv voorziet organisaties van de modernste netwerkbeveiliging dankzij een geïntegreerd Next Generation Firewall platform dat de complexiteit en de totale integrale kosten sterk reduceert. Nieuwe generatie netwerkbeveiliging voor in de cloud, datacenters, grote ondernemingen of MKB? Motiv biedt altijd een passende oplossing.

Cloud

Next Generation Firewall beschermt uw infrastructuur in de cloud tegen moderne dreigingen en biedt dynamische schaalbaarheid, intelligente activatie en geconsolideerd beheer van fysieke en virtuele netwerken.

Datacenters

Datacenter firewall oplossingen van Motiv voorzien in een integrale beveiligingsarchitectuur met flexibele beveiligingselementen voor een geavanceerde bescherming tegen de nieuwste cyberaanvallen.

Grote ondernemingen

Organisaties implementeren beveiliging langs de buitengrenzen van infrastructuren en aan de binnenzijde. De Motiv firewall oplossingen beschermen zowel het noord-zuid als het oost-west netwerkverkeer.

MKB

Om het MKB te beschermen levert Motiv effectieve oplossingen die eenvoudig in gebruik zijn. Van efficiënte appliances tot en met extra beheerdiensten waardoor u uw aandacht op uw bedrijf kunt richten.

Next Generation Threat Prevention

Het verhogen van het beveilingsniveau betekent vaak een toename van complexiteit en beheerslast. Motiv biedt hiervoor geïntegreerde beveiligingsoplossingen welke maximale bescherming bieden terwijl de complexiteit en beheerslast tot een minimum worden beperkt.

Geïntegreerde netwerkbeveiliging

Wanneer organisaties inzien dat de bestaande situatie op het gebied van netwerkbeveiliging niet langer toereikend is, ontstaat er dikwijls een opstapeling van nieuwe beveiligingsoplossingen van meerdere fabrikanten. Dergelijke puntoplossingen bieden vaak incrementele verbeteringen in specifieke doelgebieden, maar moeten daarvoor afzonderlijk worden beheerd, inclusief afstemming van configuratie, testen en rapportage. Motiv biedt geïntegreerde oplossingen met:

  • Een volledige reeks van geïntegreerde beveiligingsmodules
  • Centraal beheer van instellingen, monitoring en rapportage
  • Maximale bescherming tegen de nieuwste digitale dreiging

Eenvoudige implementaties tegen lagere integrale kosten

De groeiende complexiteit van beveiligingsinfrastructuren leidt tot nieuwe uitdagingen voor beheerorganisaties op het gebied van de efficiëntie en effectiviteit. Beheerders zijn doorlopend bezig met het aanpassen van instellingen, het doorvoeren van wijzigingen en het testen van de impact op de beschikbaarheid en toegankelijkheid van het netwerk. Daarnaast is de informatie die periodiek gecontroleerd moeten worden verspreid over meerdere oplossingen en afdelingen. Wanneer de toegang tot instellingen en informatie echter mogelijk is op basis van een centraal en geconsolideerd beheerplatform kan de beheerorganisatie meer werk verrichten in minder tijd en met minder frustratie. Dit reduceert de operationele kosten aanzienlijk.

Next Generation Firewall is gebaseerd op technologie van Check Point 

Meer weten over Next Generation Firewall? Neem contact met ons op via 030 6877 007 of inside-sales@motiv.nl.

Neem contact op met

Erik Delfgaauw 314x

Erik Delfgaauw

Product Manager

Next Generation Firewall | Veilig Telewerken | Sterke Authenticatie

+31 30 6877 007

Neem contact op per e-mail

Bezoeken-Security-CheckUp-Pagina