vSEC Cloud Security

Optimalisatie van processen en verhoging van wendbaarheid zijn de drijvende krachten achter de adoptie van Public Cloud IaaS- evenals Private Cloud SDDC-technologieën. De nieuwe typen infrastructuren die daarvoor nodig zijn leiden echter tot nieuwe uitdagingen op het gebied van informatiebeveiliging. Check Point vSEC beschermt uw applicaties en data in de cloud tegen zelfs de meest geavanceerde digitale dreiging. Dynamische schaalbaarheid, intelligente activatie en geconsolideerd beheer van fysieke en virtuele netwerken zorgen ervoor dat u de voordelen van de cloud maximaal kunt benutten.

Private Cloud (SDDC) Security

Netwerkvirtualisatie heeft een verandering van de bewegingen van netwerkverkeersstromen veroorzaakt. Naast het traditionele noord-zuid (mediaal) verkeer vindt er in gevirtualiseerde netwerken oost-west (lateraal) verkeer plaats. Dit leidt tot nieuwe uitdagingen. Door gebrek aan middelen om oost-west verkeer te controleren kunnen digitale dreigingen ongestoord binnen uw infrastructuur bewegen. Check Point vSEC beschermt tegen laterale bewegingen van digitale dreigingen binnen uw Software-Defined Data Centers en biedt u de middelen voor effectief beheer van zowel uw fysieke als uw virtuele netwerkbeveiliging in één geconsolideerde en krachtige oplossing.

Check Point vSEC voor Private Cloud (SDDC) is beschikbaar voor:
  • Cisco ACI
  • VMware NSX
  • OpenStack

Check Point vSEC for VMware NSX

Public Cloud (IaaS) Security

Het verplaatsen van rekenkracht en gegevens naar de publieke cloud betekent dat de verantwoordelijkheid omtrent informatiebeveiliging voortaan wordt gedeeld tussen u en uw cloud dienstverlener. Terwijl de bescherming van de onderliggende infrastructuur wordt verzorgd door uw cloud dienstverlener, zult u nog steeds de behoefte hebben om uw eigen data en applicaties te beveiligen en om te voldoen aan lokale wetgeving. Check Point vSEC biedt betrouwbare connectiviteit voor uw toepassingen en gegevens in de cloud en beschermt tegen digitale dreigingen verspreid over zowel uw publieke als uw hybride cloud infrastructuren dankzij een geïntegreerd beveiligingsplatform.

Check Point vSEC voor Public Cloud (IaaS) is beschikbaar voor:
  • Amazon Web Services    
  • Google Cloud Platform
  • Microsoft Azure
  • VMware vCloud Air

Check Point vSEC for AWS (This Is My Architecture Series)

Data Center & Network Function Virtualization

Check Point vSEC biedt geavanceerde, meervoudige beveiliging voor Virtual Data Centers evenals Network Function Virtualization (NFV) infrastructuren, en is speciaal ontworpen voor Service Providers om te voorzien in preventieve bescherming en centrale activatie, beheer en automatisering voor Software-Defined WAN of vCPE scenario’s.

Check Point vSEC voor NFV (Virtual Edition) is beschikbaar voor:
  • VMware ESXi
  • Microsoft Hyper-V
  • Linux KVM
vSEC Cloud Security is gebaseerd op technologie van Check Point

Meer weten over vSEC Cloud Security? Neem contact met ons op via 030 6877 007 of inside-sales@motiv.nl.

Neem contact op met

Erik Delfgaauw 314x

Erik Delfgaauw

Product Manager

Next Generation Firewall | Veilig Telewerken | Sterke Authenticatie

+31 30 6877 007

Neem contact op per e-mail

Bezoeken-Security-CheckUp-Pagina