Veilig telewerken

Motiv ziet security als de succesfactor voor telewerken. De dienst Veilig telewerken biedt een gebruiksvriendelijk webportaal voor veilig telewerken via internet, en dat tegen een vaste prijs per gelijktijdige gebruiker.

Bewezen technologie

Veilig telewerken is gebaseerd op de SSL VPN-appliances van Juniper Networks die zijn geplaatst in de CyberCenters van Motiv. Deze appliances zetten een volledig versleutelde verbinding op tussen uw bedrijfssystemen en het webportaal van de gebruiker. Informatie kan daardoor niet worden afgeluisterd door derden. De systemen van Juniper zijn uitvoerig getest en kunnen zelfs worden ingezet voor departementaal vertrouwelijke informatiesystemen binnen Rijksoverheid.

Door te werken met een webportaal werkt telewerken vanaf elke computer met een internetverbinding. Het webportaal kan standaard overweg met uiteenlopende kantoorapplicaties, Citrix, Microsoft Terminal Services en alle mogelijke webapplicaties. De clouddienst wordt bij voorkeur uitgebreid met Sterke authenticatie van Motiv. Dit is nodig voor de identificatie van gebruikers over het internet. De dienst Beheerde firewall van Motiv is essentieel.

Meer weten over Veilig telewerken? Neem dan contact met ons op via +31 30 6877 007 of vraag gelijk een offerte aan via inside-sales@motiv.nl.

Telewerken Gemeente Amersfoort | Video

Neem contact op met

Erik Delfgaauw 314x

Erik Delfgaauw

Product Manager

Next Generation Firewall | Veilig Telewerken | Sterke Authenticatie

+31 30 6877 007

Neem contact op per e-mail