Informatiebeveiliging naar een hoger niveau

Over Motiv

Motiv is dé ICT-securityspecialist die organisaties in de publieke en private sector voorziet van IT-beveiligingsoplossingen en –diensten, ter voorkoming van cybercriminaliteit, datadiefstal en datalekken. Ruim honderd betrokken security-professionals lossen bij Motiv elke dag complexe vraagstukken op.


  
Onze ervaren securityprofessionals begrijpen de business-vraagstukken waar bedrijven voor staan en de plaats van security binnen het IT-landschap. Zij identificeren zorgvuldig beveiligingsrisico’s en bieden, door het combineren van hoogwaardige kennis, slimme ideeën en technologische mogelijkheden, innovatieve oplossingen die zorgen voor optimaal beveiligde bedrijfsprocessen en –toepassingen. Daarbij wordt de balans tussen risico’s, kosten en gebruiksgemak zorgvuldig bewaakt.

Motiv - Managed Security Services Provider - biedt een volledig pakket aan diensten, variërend van levering, ontwerp en implementatie tot en met outsourcing van security en hosting. Het eigen Security Operations Center (SOC) wordt ingezet om cyberaanvallen, kwetsbaarheden en datalekken op te sporen, te voorkomen en te beperken.

Onze jarenlange ervaring en competenties op het gebied van netwerk- en security-infrastructuur, consultancy, applicatieontwikkeling en databasetechnologie, en een bedrijfscultuur die zich kenmerkt door slagvaardigheid, gedrevenheid en oog voor kwaliteit, leiden ertoe dat wij onze klanten optimale tevredenheid kunnen laten ervaren.

Onze klanten

Diverse organisaties in de publieke en private sector besteden de inrichting en het beheer van hun ICT-omgeving uit aan Motiv. Daarnaast maken steeds meer bedrijven gebruik van mSafe, Motiv’s cloud-dienst voor het aantoonbaar veilig uitwisselen van bestanden.

Lees meer over onze klanten

ISO-gecertificeerd

Motiv’s bedrijfsprocessen, softwareontwikkeling en Managed Security Services zijn gecertificeerd op basis van ISO9001 (kwaliteitsmanagement), ISO27001 (informatiebeveiliging) en ISO20000 (Service Management op basis van ITILv3). Bovendien kan op verzoek een ISAE-certificering overhandigd worden. Hiermee is Motiv de enige security-provider in Nederland die kan aantonen ‘in control’ te zijn.

Lees meer over onze certificering

Kom in contact

Wilt u weten wat Motiv voor u kan betekenen? Neem contact met ons met Motiv via +31 (0)30 6877 007 of vul ons contactformulier in.

Kom in contact met Motiv