Aksel Dorèl

Aksel Dorèl is Algemeen Directeur bij Motiv

Aksel Dorèl ('72) bekleedt sinds april 2015 de functie van Algemeen Directeur en is eindverantwoordelijk voor de dagelijkse besturing van Motiv, sales management en het verder uitbouwen van de reeds ingezette groei. Hierin legt hij de focus op het verder verhogen van de klanttevredenheid en het verder uitbouwen van de propositie op het gebied van managed security services. Daarbij kan Motiv rekenen op zijn uitgebreide ervaring op het gebied van marketing en portfoliomanagement.
Voor zijn aanstelling bij Motiv was Aksel Managing Director Trusted Services bij KPN en voorzitter van het Assembly Committee van het European Network Cyber Security (ENCS).

Aksel Dorèl is

  • eindverantwoordelijk voor dagelijkse besturing, sales management, marketing en portfoliomanagement, HRM en communicatie
  • energiek, slim, doortastend, connector met mensen, af en toe prince charming en soms streng om doelen te bereiken, kan zeer goed analyseren en gaat met tact te werk, sportief
  • geboren in Haarlem, woonachtig in Zandvoort
Aksel: “Vroeger wilde ik duiker worden, later rechter en nog later wist ik het echt niet meer. Typisch geval Generation X. Na veel ervaring te hebben opgedaan in sales, consultancy, marketing en portfoliomanagement voelde ik me uiteindelijk echt op mijn plek toen ik me steeds meer met de visie en strategie van het bedrijf kon bemoeien. Met name in een vakgebied dat zich snel ontwikkelt en veel dynamiek kent, dus… in informatiebeveiliging!”

Neem contact op met

Aksel Dorèl

Aksel Dorèl

Algemeen Directeur

+31 30 6877 007

Neem contact op per e-mail