Sales | Anne Karine Hafkamp

“De digitaliserende wereld vraagt erom dat wij slim en innovatief de security-vraagstukken voor onze klanten oplossen. "The secret of getting ahead is getting started." ~ Anne Karine Hafkamp, Sales Manager Motiv

Sinds 2003 werkt Anne Karine in de IT Security. Dat zij een breed interesseveld heeft, blijkt met de keuze voor de opleiding International Management. Anne Karine startte haar carrière als Marketing professional en heeft gaandeweg de focus verlegd naar Productmanagement. De vraag vanuit de markt is in de loop der jaren sterk veranderd.

Voorheen was de marktbehoefte gericht op kostenbeheersing en efficiëntie wat ten koste gaat van de innovatie welke essentieel is in de IT infrastructuur. Op het kantelpunt van die ontwikkeling, van first generation IT outsourcing, heeft Anne Karine de switch gemaakt naar Managed Services. Zij trad in dienst bij Motiv in 2007 om het dienstenportfolio in relatie tot Managed Security Services aan te laten sluiten op de marktvraag.

In haar huidige rol is Anne Karine verantwoordelijk voor de aansturing van Sales. Een belangrijk uitgangspunt daarbij is ‘continuous innovation’. Anne Karine adviseert, samen met haar team, klanten doorlopend over hedendaagse security-oplossingen die passen bij de business van de klant. Dit advies gaat verder dan het enkel aanvoeren van praktische en technische verbeteringen. De vertaalslag van de groeiende digitale bedreigingen in de wereld en de functionele security-vraagstukken van de klant die hierdoor worden beïnvloed zijn het uitgangspunt voor een partnership met Motiv.

Contact

Voor een afspraak kunt u ook contact opnemen met de afdeling Sales van Motiv. Ze zijn bereikbaar op 030 6877 007.

Neem contact op met

Anne-Karine-Hafkamp

Anne Karine Hafkamp

Sales Manager

+31 30 68 77 007

Neem contact op per e-mail