Talenten Specialist | Bianca Perfors

"Wij investeren graag in jou! Met elkaar brengen we het beste in jou en in Motiv naar boven”. ~ Bianca Perfors, Talenten Specialist van Motiv

Ben jij de security specialist die het verschil maakt? Wij investeren graag in jou en samen bespreken wij jouw ambities en je carrièremogelijkheden binnen Motiv.

Bianca Perfors is verantwoordelijk voor de werving van nieuwe Motivaren. Motiv is de security integrator van Nederland. Dat geeft je de kans om zelf te bepalen in welke richting je carrière zich ontwikkelt. In de diepte, de hoogte of de breedte. Kies voor specialisatie in je favoriete vakgebied, of verbreding of maak een zijstap. Wij willen graag meewerken en denken aan je carrière. Wij stimuleren onze medewerkers vitaal te zijn door ons programma Motivitaal. De medewerkers staan bij ons centraal, wij zijn een kennisintensieve organisatie en de medewerkers zijn ons kapitaal. Bianca is zoekende naar Motivaren die als een professional met passie zijn/haar vakgebied beheerst en uitvoert. Kijk naar onze vacatures en reageer direct.

Contact

Voor een afspraak kunt u contact opnemen met de afdeling Human Resources van Motiv. Ze zijn bereikbaar op 030 6877 007.

Neem contact op met

IMG_9887-3 (1)

Bianca Perfors

Talenten Specialist

+31613001895

Neem contact op per e-mail