Business Line Manager | Rohald Boer

"Het is ons doel bedrijven te helpen hun diensten te verbeteren door middel van automatisering. We leveren betrouwbare oplossingen van hoge kwaliteit. Zo kunnen onze klanten veilig en beschermd gebruik blijven maken van hun systemen.” ~ Rohald Boer, Business Line Manager van Motiv

Rohald Boer is de Business Line Manager van de afdelingen Applicatieontwikkeling, Projectmanagement en Consultancy en betrokken bij Motiv vanaf 2003. Hij is verantwoordelijk voor de projectorganisatie van Motiv. Samen met zijn team adviseert hij klanten op het gebied van automatisering en informatiebeveiliging en komt met oplossingen voor complexe vraagstukken. De kracht van zijn teams ligt in de gezamenlijke projectmatige aanpak.

Rohald heeft inmiddels bijna 20 jaar ervaring in automatisering en management. Zijn achtergrond ligt in de techniek (softwareontwikkeling). Al meer dan 15 jaar stuurt hij teams aan, denkt hij met klanten mee en geeft hij passend advies om tot het gewenste resultaat te komen. Kwaliteit en klanttevredenheid staan hierbij voorop.

Contact

Voor een afspraak kunt u contact opnemen met de afdelingen Applicatieontwikkeling, Projectmanagement en/of Consultancy van Motiv via telefoonnummer 030 6877 007.

Neem contact op met

Rohald-Boer

Rohald Boer

Business Line Manager

Applicatieontwikkeling, Projectmanagement en Consultancy

+31 30 68 77 007

Neem contact op per e-mail