Business Line Manager Services | Ronald van der Westen

“Een van de belangrijkste capabilities is begrijpen waarom de klant bepaalde maatregelen neemt. Mijn motto: denk logisch na en gebruik gezond verstand!” ~ Ronald van der Westen, Business Line Manager Services

Ronald van der Westen is betrokken bij Motiv sinds 2007. Ronald startte bij Motiv als Security Consultant en heeft projecten bij (grootzakelijke) klanten gedraaid op het gebied van informatiebeveiliging. Vanaf 2013 is Motiv gestart met de inrichting van een SOC, waar Ronald vanaf het eerste moment een leidende rol heeft. Inmiddels is Ronald in zijn rol als Business Line Manager Services verantwoordelijk voor alle diensten die vanuit het SOC geleverd worden, waaronder Security Monitoring, Log Management, Technical Compliance Monitoring en uiteraard de beveiligingsonderzoeken / pentests. Tevens stuurt hij de afdelingen customer services en professional services aan.
 
Het SOC van Motiv is volop in ontwikkeling, waarbij de focus ligt op het helpen van klanten met complexe securityvraagstukken en zorgen dat de dienstverlening aansluit op de bedrijfsprocessen van de klant. Dagelijks worden tientallen meldingen onderzocht door onze analisten en heeft de klant meer zicht op wat er speelt in haar infrastructuur. Het SOC neemt preventieve maatregelen, detecteert en analyseert potentiële security-incidenten om daarna de klant te ondersteunen en te adviseren bij de opvolging en optimalisatie.

Contact

Voor een afspraak kunt u contact opnemen met de afdeling Services van Motiv. Ze zijn bereikbaar op 030 6877 007.

Neem contact op met

Ronald-Van-der-Westen

Ronald van der Westen

Business Line Manager

Services

+31 30 68 77 007

Neem contact op per e-mail