Samenwerkingen: A-Z

Om alle ambities waar te kunnen maken, werkt Motiv samen met andere partijen. Door samenwerking verbreedt Motiv onder meer haar aanbodmogelijkheden, bereik en kennis; een kans om beveiligingsvraagstukken rondom ICT nog beter voor het voetlicht te brengen.

En omdat je niet overal goed in kan zijn, heb je partners nodig. Voor extra kennis of capaciteit. Wij werken daarom samen met organisaties die goed bij ons passen. En die kunnen wij u ook van harte aanbevelen!

Samenwerkingen

 • DHPA_logo DHPA

  Motiv sluit zich aan bij Dutch Hosting Provider Association als businesspartner. Hiermee ondersteunt de ICT Security-specialist de doelstelling van de DHPA om de zeer sterk groeiende hostingmarkt transparant te houden voor haar eindgebruikers.

  Lees meer..
 • nederland-ict_logo Nederland ICT

  Nederland ICT is de branchevereniging van 550 IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven in Nederland. Met een achterban die bijna € 30 miljard omzet en meer dan 250.000 medewerkers telt is Nederland ICT dé belangenbehartiger en vertegenwoordiger van onze nationale ICT- en Officesector.

  Lees meer..
 • Logo Skillcity Skillcity

  Skillcity is een business netwerk voor ICT-bedrijven, digital agencies en online dienstverleners. Het netwerk is in 2001 opgezet om ICT-ondernemers te inspireren, met elkaar te verbinden en te ondersteunen.

  Lees meer..
 • Neem contact op met

  Vincent Kalkhoven (2)

  Vincent Kalkhoven

  Directeur Business Innovation & Development

  +31 30 6877 007

  Neem contact op per e-mail