Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Akamai

"Kona Site Defender kunt u zien als wereldwijd DDoS-filter die aanvallen simpelweg absorbeert en alleen legitiem verkeer doorlaat naar uw netwerken en uw applicaties. In vaktermen wordt er gesproken over een clean pipe."
Application & Infrastructure Security - Akamai is het grootste content delivery netwerk (CDN) ter wereld. Dit netwerk zorgt ervoor dat (web)applicaties wereldwijd op een veilig en uiterst snelle wijze worden gepresenteerd.

De basis van CDN is het Akamai Intelligent Platform met meer dan honderdduizend servers verspreid over data centers in ruim tachtig landen. Het Intelligent platform biedt middels de Kona Site Defender een uiterst effectief middel om DDoS-aanvallen simpelweg te voorkomen. Alleen “schoon” verkeer komt dankzij de Kona Site Defender op uw netwerk en web-applicatie.

Kona Site Defender

Kona Site Defender is een cloudgebaseerde webbeveiligingsoplossing die altijd actief is. De oplossing is ontworpen om belangrijke online bedrijfsprocessen van organisaties te beschermen tegen aanvallen die miljoenen euro’s aan schade kunnen veroorzaken door misgelopen transacties en verminderde productiviteit, nog afgezien van de potentieel grotere gevolgen van reputatieschade. Met het Akamai Intelligent Platform als fundament, biedt deze oplossing klanten schaalbare en flexibele beveiliging tegen diverse typen aanvallen, waaronder DDoS-aanvallen en aanvallen op webapplicaties, zoals SQL-injecties en cross-site scripting. Daarbij heeft de inzet van deze beveiligingstechnologie geen nadelig effect op de applicatieprestaties.

Kona Site Defender is onderdeel van de Akamai Kona Security Solutions-familie. Akamai-klanten in diverse sectoren gebruiken Kona Security Solutions om hun websites en webapplicaties beter te beschermen, door de beveiliging te verleggen van traditionele beveiliging binnen het datacenter naar ver buiten het datacenter. Zo beschermen ze zich tegen de groeiende frequentie van steeds grootschaligere en steeds geavanceerdere aanvallen. Op dit moment gebruiken 27 van de Fortune 100 bedrijven, 37 van de Internet Retailer 100 bedrijven (waaronder 10 van de top-20) en 27 van de Mobile 100 bedrijven de Kona Security Solutions van Akamai.