Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

BitSight

"Quote tekst aan te leveren door Gerard ;)"
Security Ratings - BitSight is het meest gebruikte Security Ratings platform ter wereld en helpt complexe security issues te vertalen eenvoudige business context.

Organisaties hebben vaak geen zicht op de eigenlijke security performance van hun eigen organisatie laat staan van leveranciers en partners. Dit is te wijten aan een gebrek aan objectieve statistieken en hulpmiddelen die cyberrisico’s in het hele bedrijfsecosysteem helpen meten en beperken. BitSight levert een continue zicht over hoe organisaties hun security processen en beveiligingsmaatregelingen onder controle hebben.

In 2011 was BitSight pionier op het gebied van beveiligingsbeoordelingen en richtte het bedrijf op met een eenzame missie: transformeren hoe organisaties de risico- en beveiligingsprestaties evalueren door het externe model te gebruiken dat door ratingbureaus wordt gebruikt. BitSight is vereerd te worden ondersteund door de topwetenschappers van de National Science Foundation, die financiƫle ondersteuning biedt voor wetenschappelijke en technische inspanningen van nationaal belang.

Neem contact met ons op