Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Cisco

Allround Security - Cisco biedt een compleet portfolio die op elk niveau cyberbeveiliging integreert.

Smart devices. Mens en apparaat direct verbonden aan het internet. Toenemende digitalisering vraagt om een uitstekende weerbaarheid. Het digitale netwerk is als het ware een brandmelder: ‘the network as a sensor’. Cisco zet zich in om veiligheidsrisico’s te minimaliseren en bewustwording te maximaliseren, samen met toegewijde security partners zoals Motiv ICT Security biedt Cisco een geïntegreerd platform van cyber beveiligingsproducten voor het detecteren en stoppen van IT-bedreigingen.

Het dreigingslandschap beheersen

Over slechts drie jaar zullen naar schatting 50 miljard nieuwe apparaten verbonden zijn. Bedrijven hebben een verkoopkans van $ 19 biljoen – als zij de digitale revolutie beveiligd kunnen omarmen. Hiervoor is alleen een holistische benadering van cyberbeveiliging vereist, waarbij bescherming in lagen wordt toegepast – van routing en switching tot in de cloud en daar voorbij. Cisco biedt een portfolio die op elk niveau beveiliging integreert:

afbeelding op Cisco

Cisco Umbrella

Bescherm, uw gebruikers binnen enkele minuten tegen dreigingen van het internet met Cisco Umbrella, de eerste Secure Internet Gateway in de cloud. Cisco Umbrella houdt proactief malicious requests tegen voor zij uw netwerk of endpoints kunnen bereiken. Zo stopt u phishing en malware infecties in een vroeg stadium, detecteert u reeds geïnfecteerde apparaten sneller en voorkomt u dataverlies. Door dreigingen eerder te stoppen zal het aantal incidenten in de rest van uw architectuur afnemen.

Start Trial

afbeelding op Cisco

Digitale Versnelling Nederland

Cisco Nederland bouwt aan de ‘Digitale Versnelling Nederland’ (DVN), een driejarig investeringsprogramma dat in 2017 van start ging en bijdraagt aan de Digitale Agenda van de overheid. Met DVN is Cisco een lange-termijn partnership aangegaan met de Nederlandse overheid, de industrie, universiteiten en andere onderwijsinstellingen, belangenorganisaties en zorginstellingen. DVN heeft een sterke invloed op hoe Cisco Nederland opereert en aan welke projecten het kan bijdragen. Het bedrijf komt niet zomaar ‘producten verkopen’. Alles draait om digitale oplossingen voor complete ketens, bijvoorbeeld in de zorg, in het verkeer of in het onderwijs. Met als doel Nederland duurzaam digitaal verder te brengen.

Lees verder

Neem contact op met onze Cisco Specialisten