BeOne Development Group

BeOne Development Group

BeOne Development levert digitale leeroplossingen die bijdragen aan effectieve bewustwordingscampagnes op het gebied van safety, security en compliance.

Organisaties in meer dan 100 landen, maken al gebruik van BeOne Development’s security awareness oplossingen. De BeOne producten zijn in meer dan 40 talen geleverd aan klanten in allerlei sectoren, variërend van ‘s werelds grootste multinationals tot lokale MKB-ondernemers. BeOne Development is voor het derde jaar op rij als enige Nederlandse organisatie opgenomen in Gartner’s Magic Quadrant for Security Awareness-Computer Based Training (CBT).

Security Awareness [VR]

In samenwerking met BeOne biedt Motiv complete Security Awareness Programma's bestaande bestaat uit de volgende vier geïntegreerde modules: Security Awareness Workshop, Security Awareness Campaign, Security Awareness Training en Security Awareness Assessment. 

Lees-verder.jpg

Digitale leeroplossingen

BeOne Development levert verschillende digitale leeroplossingen in allerlei talen en diverse formats en zowel kant-en-klare als volledig op maat gemaakte producten.

E-learning

De BeOne e-learning content kan overal en op elk apparaat beschikbaar gemaakt worden. Hierdoor zijn medewerkers in staat de programma’s te volgen waar en wanneer het hen het beste uitkomt.

Introductieprogramma’s

De BeOne introductieprogramma’s richten zich op medewerkers van verschillende afdelingen. Het programma laat zo voor iedere medewerker herkenbare situaties zien uit hun dagelijkse werkzaamheden. Een introductieprogramma van 20 tot 30 minuten is de perfecte start van een bewustwordingscampagne.

In-depth e-learning

In-depth e-learning kan worden ingezet om specifieke doelgroepen gedetailleerde instructies over bepaalde onderwerpen te bieden. Iedere in-depth e-learning training bevat een intro, geanimeerde video's, interactief trainingsmateriaal, een zelftest en een conclusie. De modules zijn op een begrijpelijke, goed gestructureerde manier opgebouwd en duren ongeveer 10 tot 15 minuten.

Microlearning

Door te blijven herhalen voorkom u dat nieuw opgedane kennis weer vergeten wordt. Microlearnings zijn hier bij uitstek geschikt voor. Deze korte modules van 1 tot 5 minuten zijn perfect in te zetten om eerder opgedane kennis op te frissen, of om nieuwe leerstof in kleinere delen maar met een hogere frequentie aan te bieden. Daarnaast kunnen microlearnings context-specifiek aangeboden worden. Zo leert u precies wat de juiste handelswijze is op het moment dat u zich in deze bewuste situatie bevindt.

BePhished phishing simulatietool

Phishing is een actuele bedreiging voor veel organisaties. Phishing-criminelen gaan steeds geavanceerder te werk en het verliezen van vertrouwelijke informatie kan met één muisklik gebeuren. Maak uw organisatie weerbaar tegen phishing-criminelen door gebruik te maken van BeOne’s vierstaps trainingsaanpak:
  1. Phishing simulatie met de BePhished simulatietool
  2. Directe positieve feedback
  3. Resultaten direct zichtbaar op het dashboard
  4. Gerichte training

Security awareness video’s

Wanneer trainingsmateriaal frequent wordt aangeboden, blijven medewerkers zich continu bewust van risico’s. Bovendien bevordert dit een positieve gedragsverandering op de lange termijn. Aan de hand van korte awareness video’s worden medewerkers voortdurend uitgedaagd na te denken over hun gedrag.

Neem contact op met

Erik Delfgaauw 314x

Erik Delfgaauw

Product Manager

Next Generation Firewall | Veilig Telewerken | Sterke Authenticatie

+31 30 6877 007

Neem contact op per e-mail