Check Point Software Technologies

“Next generation firewalls evolueren de komende jaren nog verder” ~ Arthur van Uden, Country Manager Benelux bij Check Point Software Technologies


Marktleider

Check Point Software Technologies is marktleider op het gebied van firewall- en VPN-technologie en biedt een complete endpoint security suite. Het Israëlische bedrijf kenmerkt zich door steeds zeer innovatieve technologieën op de markt te brengen en keer op keer voorop te lopen op het gebied van netwerkbeveiliging.

Portfolio Check Point

De firewalls van Check Point Software Technologies zijn ‘next generation firewalls’ met uiterst geavanceerde ‘application control’- en ‘identity-based, application-aware firewall'. De standaardbeveiliging is met de software blade strategie van Check Point Software Technolgies zeer eenvoudig uit te breiden; vooraf geïnstalleerde software modules kunnen op basis van een abonnement worden ingeschakeld. Zo bepaalt u zelf van welke beveiligingsopties u gebruikmaakt. Sinds de introductie van de blade technologie heeft Check Point Software Technologies een zeer groot aantal blades met zeer geavanceerde firewall functies beschikbaar gesteld.

Interessante datasheets

Sterke punten van Check Point

  • de meest geavanceerde identity-based, application-aware firewall;
  • een scala aan software blades voor extra beveiliging;
  • superieure management software;
  • uitgebreide mogelijkheden rondom virtualisatie en consolidatie;
  • innovatieve securitytechnologieën zoals de Check Point Threatcloud™ en de Anti-bot software blade

Motiv als partner

Motiv is al sinds 2001 partner van Check Point. Motiv heeft een diepgaande kennis op het gebied van Check Point-technologie; binnen onze oplossingen maken wij zelf gebruik van de appliances van Check Point Software Technologies. Bijvoorbeeld bij oplossingen voor netwerkbeveiliging binnen een organisatie of middels Motiv Managed Services. U kunt eveneens een servicecontract afsluiten voor het beheer van uw Check Point-producten door onze specialisten.

Deel Check Point!

Neem contact op met

Erik Delfgaauw 314x

Erik Delfgaauw

Product Manager

Next Generation Firewall | Veilig Telewerken | Sterke Authenticatie

+31 30 6877 007

Neem contact op per e-mail