Cisco

Cisco

“De IronPort is een appliance die spam en virussen probleemloos tegenhoudt en daarnaast goed te beheren is.” ~ Michel Hartogsveld, manager ICT bij Loyens & Loeff

Totaaloplossing

Motiv maakt e-mail en websurfen veilig met de unieke, gepatenteerde technologie van Cisco IronPort. E-mail security in de vorm van virusfiltering, spamfiltering, content security en policy compliancy-regelgeving. Web security in de vorm van url-filtering, virusfiltering, anti-spyware en contentfiltering. Daarnaast biedt Cisco IronPort technologie om uitgaande gevoelige data zoals vertrouwelijke interne documenten te filteren. Alle functies zijn gecombineerd in één enkele appliance. 

Portfolio Cisco IronPort

Het portfolio van Cisco IronPort omvat onder andere de X-series voor e-mail security specifiek voor Internet Service Providers, de C-series e-mail security appliances voor organisaties vanaf honderd werkplekken tot en met multinationals, de S-Series web security appliances voor organisatie vanaf honderd werkplekken tot en met multinationals en de M-series Appliance voor centraal management, policy compliancy, auditing, reporting en quarantaineboxen.

Cisco Hybrid Email Security

Cisco ® IronPort Hybrid Email Security is het beste van twee werelden. De totaaloplossing biedt maximale flexibiliteit door basisfilters uit de cloud te combineren met lokale Cisco IronPort appliances in uw eigen datacenter. Motiv en Cisco bieden nu de mogelijkheid om deze nieuwe hybride oplossing – voor aanschaf  – kosteloos te testen. Vraag nu een proefplaatsing aan! 

Motiv als partner

Motiv maakt binnen zijn oplossingen gebruik van de appliances van Cisco IronPort. Bijvoorbeeld bij het implementeren van een ‘Verantwoord Internet’-strategie of middels Motiv Managed Services. U kunt eveneens een servicecontract afsluiten voor het beheer van uw Cisco IronPort-producten door onze specialisten.

Deel Cisco!

Neem contact op met

Bart-Verhaar-5-(534x800)

Bart Verhaar

Product Manager

E-mail security | Netwerkbeveiliging | Gebruikersbeveiliging

+31 30 6877 007

Neem contact op per e-mail