CM Telecom

CM Telecom

CM verbindt bedrijven met consumenten, overheden met burgers, service providers met afnemers, enzovoort. Dat doen ze door middel van SMS.

De marktleider in zakelijk sms'en

CM zet zakelijk SMS'en in voor authenticatie, interactie, notificatie, en transacties. SMS is daarvoor het meest geschikte middel, omdat iedereen die een mobiele telefoon heeft SMS kan ontvangen, een SMS altijd aankomt én snel wordt gelezen. SMS is laagdrempelig en heeft een zeer groot bereik. Daarom is SMS de beste manier om mensen en bedrijven met elkaar te verbinden. Op de momenten dat het er toe doet.

Zo verstuurt CM ook uw SMS berichten voor sterke authenticatie als snelste met een hoge betrouwbaarheid. U wilt immers niet moeten wachten.

CM biedt gemakkelijke integraties aan met verschillende aanbieders van two factor authentication oplossingen, waaronder SecurEnvoy. Heeft u reeds een SecurEnvoy implementatie, bezoek dan SecureEnvoySMS om het versturen via CM te testen.

Motiv als partner

Wij werken met u samen op de manier hoe u dat wilt. Of het nu gaat om het tijdelijk inhuren van personeel voor in de lijn of een project, of het volledig uitbesteden van het project inclusief service contract voor het toekomstige beheer; samen met u bepalen we de vorm van dienstverlening die het beste bij u als organisatie past.

Neem contact op met

Erik Delfgaauw 314x

Erik Delfgaauw

Product Manager

Next Generation Firewall | Veilig Telewerken | Sterke Authenticatie

+31 30 6877 007

Neem contact op per e-mail