Forcepoint

Forcepoint

Forcepoint levert toonaangevende oplossingen op het gebied van geïntegreerde web-, data- en e-mailbeveiliging. De diverse oplossingen van Forcepoint ondersteunen organisaties bij het blokkeren van bedreigingen, beschermen van vertrouwelijke informatie en het afdwingen van Internet- en beveiligingsmaatstaven.

Internetbeveiliging

De Forcepoint 'Web Security Gateway' onderzoekt inkomende en uitgaande informatie, en beschermt bedrijven zo tegen dynamische malware via internet. Hierdoor wordt het verlies van vertrouwelijke gegevens tegengegaan en de productiviteit van werknemers verbeterd. De implementatie van TruHybrid™ ondersteunt toepassingen op locatie en SaaS-toepassingen, terwijl de gehele omgeving vanuit één enkele infrastructuur voor beleid en rapportage wordt beheerd.

Forcepoint Data Loss Prevention

Forcepoint biedt toonaangevende technologie voor de bescherming tegen gegevensverlies, ontworpen voor het identificeren, bewaken en beschermen van vertrouwelijke gegevens. Forcepoint DLP-oplossingen putten uit de geïntegreerde informatieanalyse van Forcepoint-technologieën voor internetbeveiliging en DLP, en kunnen zo nauwkeurig gegevensverlies tegengaan, bedrijfsprocessen beschermen en regelnaleving en risico’s beheren.

E-mailbeveiliging

Met de Forcepoint-beveiligingsoplossingen voor e-mail kunnen klanten beveiliging implementeren die essentieel is voor de bedrijfsvoering en een geconsolideerde beveiligingsstrategie ontwikkelen met Forcepoint.

E-mailbeveiliging van Forcepoint beschermt tegen gelijktijdige internet- en e-mailbedreigingen, waaronder gegevensverlies en het overtreden van regelgeving.

Forcepoint

Portfolio Forcepoint

Het portfolio van Forcepoint bestaat uit vier gebieden:

  1. Triton
  2. Web Security
  3. Email Security
  4. Data Security

Alleen Forcepoint combineert de drie elementen van content security (web, e-mail en DLP) om een oplossing te creëren die effectiever is dan losse elementen – en daardoor ook geld bespaart.

Forcepoint biedt oplossingen in de vorm van:

  • Appliances
  • Security-as-a-Service
  • Software oplossing
  • Hybride oplossing

Motiv als partner

Voor het leveren van bescherming maakt Motiv gebruik van de cloud toepassingen van Forcepoint. Dit wereldwijde cloud netwerk inclusief datacenter-capaciteit in Nederland heeft een extreem hoge beschikbaarheid van 99,999%. Door te werken met een cloud dienst kan e-mail bescherming en bescherming bij websurfen worden geboden voor vaste kantoorwerkplekken, flexwerkplekken en mobiele devices. Motiv kan één security policy – dankzij de cloud oplossing – doorvoeren voor gebruikers op kantoor, thuis of onderweg. Dit betekent zekerheid voor onze klanten die gebruik maken van de dienst.

Interessant onderzoek

Deel Forcepoint

Neem contact op met

Bart-Verhaar-5-(534x800)

Bart Verhaar

Product Manager

E-mail security | Netwerkbeveiliging | Gebruikersbeveiliging

+31 30 6877 007

Neem contact op per e-mail