Hewlett Packard Enterprise

“Hewlett Packard Enterprise richt zich op het controleren en aantoonbaar maken van de naleving van het beveiligingsbeleid.” ~ Willem Nijssen, manager ICT & FD van Timeos.

Bedrijfsrisico’s zoals fraude en gegevensdiefstal identificeren en inperken. Dat is de missie van Hewlett Packard Enterprise, een leverancier op het gebied van compliancymanagement en security operating centers.

Enterprise Security Management

Met Hewlett Packard Enterprise, een bedrijfsonderdeel van HP, heeft u een compleet Enterprise Security Management-platform. ESM zorgt voor realtime logginganalyse van heterogene informatiesystemen, alarmeert over de meest kritieke bedreigingen voor uw organisatie en rapporteert over de naleving van regelgeving zoals SOx, PCI, Basel2 en NEN7510.

Portfolio Hewlett Packard Enterprise

Het portfolio omvat onder andere ArcSight Logger voor het vastleggen en analyseren van logging, ArcSight Connectors voor het verzamelen en analyseren van de gegevens afkomstig van een scala aan systemen en ArcSight IdentityView voor bewaking van identity management-systemen. ArcSight Express combineert security event-correlatie, logmanagement, NetFlow-controle, compliance-rapportage en alerting in een enkele appliance.

Security Incident en Event Management

Vrijwel alle handelingen in de ICT worden gelogd. Logging is een ultieme bron voor diepgaande analyse en onderzoek. Security Information en Event Management (SIEM) is gericht op het slim opslaan en automatisch analyseren van grote hoeveelheden loggegevens. SIEM 3.0 voegt daar Security Intelligence en kant-en-klare scenario's aan toen waardoor SIEM verandert in een 'early warning system'. SIEM 3.0 maakt gebruik van HPE ArcSight en is beschikbaar als een ‘Security-as-a-Service’.

Motiv als partner

Motiv maakt binnen zijn diensten gebruik van de oplossingen van Hewlett Packard Enterprise. Bijvoorbeeld bij het implementeren van ‘IT in control’ of middels Motiv Managed Security Services.

Neem contact op met

Gerard-Klop

Gerard Klop

Product Manager

Cyberdreigingen | Security Management

+31 30 68 77 007

Neem contact op per e-mail

SIEM-3-0-demo