Infoblox

Infoblox

De core netwerkservices (DNS, DHCP) zijn vaak een zwakke schakel in het netwerk. Motiv onderkent dit probleem en bouwt beveiligde infrastructuren met de core netwerkservices van marktleider Infoblox.

Infoblox DDI

Trinzic biedt geïntegreerde DNS, DHCP en IP-adresbeheer (DDI) met maximale schaalbaarheid en vergaande automatisering van werkzaamheden en administratie. Trinzic DDI maakt gebruik van state-of-the-art IP-adresbeheer (IPAM) en geautomatiseerde foutcontroles om fouten en downtime te voorkomen. Trinzic appliances worden naadloos geïntegreerd met Microsoft DNS / DHCP-servers waardoor deze naast elkaar kunnen worden toegepast. Trinzic ondersteunt de Infoblox Grid ™ architectuur waardoor hoge beschikbaarheid, failover en schaalbaarheid voor DNS, DHCP en IP-adresbeheer mogelijk is. De Trinzic appliances bieden ook maximale performance voor DNSSEC. Dit betekent dat overstappen van DNS naar DNSSEC kan worden gecombineerd met het professionaliseren van DDI.

Portfolio Infoblox

Infoblox concentreert zich op de ruggengraat van iedere netwerkinfrastructuur: de netwerkidentiteitsappliances die zakelijke applicaties met de netwerkinfrastructuur verbinden. Het portfolio van Infoblox omvat onder andere DNS-DHCP Infrastructuur-appliances voor een maximale betrouwbaarheid van de DNS- en DHCP-diensten binnen het netwerk en PORT IQ-appliances voor een volledig inzicht in het gebruik van de netwerkpoorten binnen de infrastructuur.

Cloud Network Automation

Motiv als partner

Motiv gebruikt de bewezen oplossing van Infoblox binnen de eigen oplossingen, bijvoorbeeld om het beheer van uw netwerkomgeving te vereenvoudigen en de beveiliging te verbeteren. Onze specialisten vertellen graag wat Infoblox voor u kan betekenen. Wilt u alvast een quick scan doen? Start de quick scan hier!

Deel Infoblox!

Neem contact op met

Bart-Verhaar-5-(534x800)

Bart Verhaar

Product Manager

E-mail security | Netwerkbeveiliging | Gebruikersbeveiliging

+31 30 6877 007

Neem contact op per e-mail