Juniper Networks

Juniper Networks

“Juniper biedt meer capaciteit, een betere fouttolerantie, en is eenvoudiger in beheer.” ~ Willem Nijssen, manager ICT & FD van Timeos

Een high-performance, schaalbaar en kostenbesparend netwerk met geïntegreerde beveiliging dat centraal kan worden beheerd. Dat is kort samengevat ‘Het Nieuwe Netwerk’ van Juniper Networks.

Portfolio Juniper Networks

Het portfolio van Juniper Networks omvat onder andere: de EX Series high-performance switch appliances voor campus en datacenter en de SRX Series high-performance firewall/IPS-appliances.

Centraal beheer met JUNOS

De switches, routers en firewalls van Juniper Networks maken allemaal gebruik van het vooruitstrevende JUNOS-besturingssysteem. Door deze uniformiteit wordt de complexiteit van het netwerk sterk gereduceerd. JUNOS Space dient als het centrale beheerplatform om alle componenten op basis van JUNOS te beheren. 

Sterke punten van Juniper Networks

  • high-performance en betrouwbare appliances voor zowel bijkantoren als grote datacenters en campusnetwerken;
  • een geavanceerd beheerplatform;
  • een eenvoudig netwerk door de brede toepassing van het JUNOS-besturingssysteem;

Motiv als partner

Motiv heeft de bewezen producten van Juniper Networks onder andere geïmplementeerd bij de Nederlandse Spoorwegen, het Jeroen Bosch Ziekenhuis en Timeos. De producten van Juniper Networks worden ook aangewend voor de diensten van Motiv Managed Services. Daarnaast is het mogelijk om uw Juniper-producten te laten beheren door onze specialisten.

Deel Juniper Networks!

Neem contact op met

Erik Delfgaauw 314x

Erik Delfgaauw

Product Manager

Next Generation Firewall | Veilig Telewerken | Sterke Authenticatie

+31 30 6877 007

Neem contact op per e-mail