Oracle

Uw bedrijfsvoering draait om informatie. Zo ook bij Oracle. Er wordt gekeken naar hoe u met informatie werkt, hoe u de informatie gebruikt, het deelt en het beveiligt.

Lange ervaring

De business van Oracle, ’s wereld grootste bedrijfssoftware-ontwikkelaar, is informatie. Al drie decennia lang helpt Oracle allerlei bedrijven in de meest uiteenlopende bedrijfstakken om de juiste en meest recente informatie uit hun bedrijfssystemen te halen met Oracle-software en consultancy.

Oracle draagt bij aan het succes van onze klanten in een tijdperk waarin het beschikbaar hebben van informatie bepaalt wie wint en verliest. De producten van Oracle maken daarin het beslissende onderscheid.

Samen met Oracle helpen wij bedrijven en organisaties hun positie te versterken met applicaties die complete functionaliteit combineren met business intelligence. De gebruikte software verbindt de verschillende informatiestromen met elkaar en met de verschillende onderdelen van de bedrijf, zodat de onderneming in zijn totaliteit geautomatiseerd is.

Motiv als partner

Wij maken binnen onze oplossingen gebruik van de appliances van Oracle. Onze securityspecialisten voeren specifieke penetratietesten uit op uw databases en webapplicaties. Onze consultants helpen u bij het beveiligen van uw data.

Deel Oracle!

Neem contact op met

Simon-van-den-Bos-NEW

Simon van den Bos

Product Manager

Web security | Anti-DDoS | Application Delivery Control

+31 30 68 77 007

Neem contact op per e-mail