RedSocks

RedSocks

RedSocks heeft de RedSocks Malicious Threat Detection (MTD) speciaal ontwikkeld als aanvulling op de al bestaande beveiliging van bedrijfsnetwerken. Om bedrijven bescherming te bieden tegen huidige en nieuwe generaties malware. RedSocks spoort malware en datalekken op vanuit een unieke invalshoek en een hoge mate van doeltreffendheid.

RedSocks pakt het gemeenschappelijke kenmerk van alle malware aan: uitgaande communicatie. Alle malware probeert met zijn eigenaar te 'praten', of dat nu het stelen van data is, instructies vragen of het verschaffen van een status update. Zodra zich dit soort communicatie voordoet, zal de MTD dat onmiddellijk waarnemen en u direct waarschuwen. Of de mal-ware nu bekend is of onbekend, nieuw of al maanden aanwezig, de MTD zal de aanwezigheid van malware waarnemen zodra de malware “naar huis belt”.

Meldplicht datalekken

Per 1 januari 2016  is de meldplicht datalekken (uitbreiding van de Wet Bescherming Persoonsgegevens) van kracht. Deze wet verplicht organisaties om in bepaalde omstandigheden melding te maken van verlies van digitale informatie. De richtsnoeren zoals opgegeven door het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) maken duidelijk dat u hier twee dagen de tijd voor krijgt. Wij zijn partner van RedSocks en zij hebben een nieuwe ontwikkeling waarmee u de technische oplossing heeft om eenvoudig aan de wet te kunnen voldoen.

Beveiliging met behoud van privacy

De RedSocks MTD beperkt zich tot de analyse van de zogenoemde meta-data van uw netwerkverkeer en kijkt niet naar de inhoud van het netwerkverkeer. De vertrouwelijkheid van uw bedrijfsgegevens blijft dus in stand.

Direct inzicht en actie

Met de RedSocks MTD in uw netwerkinfrastructuur spoort u onmiddellijk alle malware op die binnen uw bedrijf actief is. Er kan dan direct actie op worden ondernomen. U weet namelijk ook meteen welke server, desktop, laptop, tablet, smartphone of andere denkbare device binnen uw bedrijfsnetwerk de malware bevat.

Géén impact op stabiliteit en snelheid

De RedSocks MTD beschermt tegen malware zonder de werking van uw netwerk te beïnvloeden. De malware-beveiliging heeft dus geen negatieve impact op uw netwerksnelheid, want analyse en detectie vinden plaats naast uw router aan de rand van uw netwerk.
 
Meer weten over RedSocks MTD? Neem dan contact met ons op via +31 30 6877 007.

Neem contact op met

Gerard-Klop

Gerard Klop

Product Manager

Cyberdreigingen | Security Management

+31 30 68 77 007

Neem contact op per e-mail