RSA Security

RSA Security

RSA Security, de beveiligingsdivisie van EMC, helpt ondernemingen bij het oplossen van de meest complexe beveiligingsuitdagingen.

RSA Security, de beveiligingsdivisie van EMC, helpt ondernemingen bij het oplossen van de meest complexe beveiligingsuitdagingen. De informatiegerichte benadering van RSA zorgt voor de bewaking van de integriteit en vertrouwelijkheid van data gedurende de gehele levenscyclus, ongeacht waar data zich bevinden, wie er toegang toe zoekt en hoe het wordt gebruikt.

Portfolio RSA Security

Het portfolio van RSA Security omvat onder andere de enVsion-appliances voor security information en event management (SIEM), Governance, Risk en Compliancy (GRC)-managementsoftware (GRC) voor het conformeren aan compliancyregelgeving (ISO 27001, NEN 7510), sterke authenticatie voor identiteitscontrole over internet en RSA Data Loss Prevention (DLP) om gevoelige gegevens te beschermen.

Nieuw is RSA Security Analytics, hét platform voor een nieuwe benadering van security incident en event management. Het brengt SIEM, Network Security Monitoring, Big Data Management & Analytics bij elkaar. De RSA Security Analytics suite bevat ook het onderdeel ECAT (Enterprise Compromise Assesment Tool). Hiermee verkrijg je, naast netwerk sessies en logs, ook meer inzicht in de endpoints voor het detecteren, analyseren en reageren op security incidenten.

Bekijk hier RSA Security Analytics video

RSA Security Analytics

RSA Authentication Manager 8.0

Motiv heeft als partner van RSA Security één van de eerste implementaties van Authentication Manager 8.0 in Nederland verzorgd. High Tech Campus Eindhoven nam het nieuwe authenticatiesysteem in 2013 in gebruik. 

Motiv als partner

Wij maken binnen onze oplossingen gebruik van de appliances van RSA. Bijvoorbeeld bij het implementeren van ‘IT in control’ of middels Motiv Managed Services. U kunt eveneens gebruikmaken van de authenticatiediensten van RSA, bijvoorbeeld bij de invoering van Veilig telewerken.

Deel RSA Security!

Neem contact op met

Simon-van-den-Bos-NEW

Simon van den Bos

Product Manager

Web security | Anti-DDoS | Application Delivery Control

+31 30 68 77 007

Neem contact op per e-mail

RSA Authentication Manager 8.0