SecurEnvoy

SecurEnvoy

SecurEnvoy is leverancier van two-factor sms-tokens, aantrekkelijk voor telewerkoplossingen. Snel, simpel, goedkoop en breed inzetbaar. Met deze oplossing wordt elke mobiele telefoon een token voor sterke authenticatie.

Portfolio SecurEnvoy

Het portfolio van SecurEnvoy omvat onder andere de SecurAccess Server voor sterke authenticatie op basis van sms-tekstberichten en SecurICE, een speciale licentie die tijdelijk voor een groot aantal gebruikers kan worden geactiveerd. Maak gebruik van een proeflicentie.

Eenvoudig en snel

Het gepatenteerde SecurAccess-systeem van SecurEnvoy controleert of de persoonlijke gebruikersnaam en bijbehorend wachtwoord correct worden ingevoerd bij een webapplicatie of telewerkvoorziening. Na verificatie stuurt SecurEnvoy direct een sms-tekstbericht met een eenmalige, zescijferige code naar het mobiele telefoonnummer van de gebruiker. Als de gebruiker ook deze code correct invoert, is de identiteit definitief vastgesteld en krijgt de geautoriseerde gebruiker toegang tot de webapplicatie of telewerkvoorziening.

Breed inzetbaar

Sms-tokens zijn zeer aantrekkelijk voor telewerkoplossingen; ze werken direct met standaard webapplicaties en alle typen telewerkvoorzieningen (SSL VPN, VPN). Sms-tokens kunnen worden gebruikt voor toegang tot webapplicaties zoals Outlook Web Access, Microsoft IIS, Citrix en Lotus. De basis is volledig gebaseerd op open standaarden (Radius en LDAP).

Aanvragen Authentication Live Demo

Motiv als partner

Motiv maakt gebruik van de oplossingen van SecurEnvoy bij ’Veilig telewerken’. Deze oplossing, met sms-authenticatie, is ook tegen een vaste prijs per gebruiker leverbaar als ‘Sterke authenticatie’ binnen het dienstenpakket ‘Security-as-a-Service’ leverbaar.

Deel SecurEnvoy!

Introducing SecurEnvoy

Neem contact op met

Erik Delfgaauw 314x

Erik Delfgaauw

Product Manager

Next Generation Firewall | Veilig Telewerken | Sterke Authenticatie

+31 30 6877 007

Neem contact op per e-mail