Transfer Solutions

Transfer Solutions

Transfer Solutions is een ICT dienstverlener met een sterke specialisatie in Oracle en Java technologie.

De meer dan 140 medewerkers van Transfer Solutions staan met beide benen op de grond. Een nuchtere kijk op de wereld en een passie voor Oracle-technologie – dat is wat ze met elkaar verbindt. Het gemeenschappelijke doel: op basis van hoogwaardige technologie een optimale oplossing bieden voor zakelijke uitdagingen, hoe eenvoudig of lastig die ook zijn.

Hoe we ons onderscheiden van andere Oracle-partners? Simpel. Wij zijn altijd bereikbaar. Net als uw systemen. 24 uur per dag, zeven dagen per week. Daarnaast merkt u snel genoeg dat onze mensen gewoon fijn zijn om mee samen te werken. Geen technologische prietpraat of hoog van de toren blazende poeha, maar een gesprekspartner die betrokken, down-to-earth en oplossingsgericht met u meedenkt.

Kennis van de techniek hebben er meer. Transfer Solutions gaat daar echter verder in dan anderen. Oracle, Java, OutSystems en Microsoft: ze kennen werkelijk waar geen enkel geheim voor ons. En dat is buitengewoon prettig als u zoekt naar de beste IT-oplossing of een check van uw Oracle-licenties. En wilt u een diepgaande cursus om uw kennis op te vijzelen? Dan is er Transfer Solutions Education.

Motiv als partner

Wij werken met u samen op de manier hoe u dat wilt. Of het nu gaat om het tijdelijk inhuren van personeel voor in de lijn of een project, of het volledig uitbesteden van het project inclusief service contract voor het toekomstige beheer; samen met u bepalen we de vorm van dienstverlening die het beste bij u als organisatie past.

Neem contact op met

Simon-van-den-Bos-NEW

Simon van den Bos

Product Manager

Web security | Anti-DDoS | Application Delivery Control

+31 30 68 77 007

Neem contact op per e-mail