Op zoek naar een referentie?
Referenties

Referenties

Motiv werkt voor een groot aantal klanten in onder meer de gezondheidszorg, overheid, financiële dienstverlening en logistiek. Voorbeelden zijn de Nederlandse Spoorwegen, PostNL, Ingenico ePayments, KNAB, Politie Nederland, Robeco, SNS REAAL, Rabobank, VvAA en DHV Groep.

Concrete oplossingen

Motiv is al ruim vijftien jaar de security-integrator voor uiteenlopende multinationals, grootzakelijke ondernemingen en overheidsinstellingen. Als sparringspartner helpen we bij het oplossen van complexe vraagstukken op het gebied van informatievoorziening en -beveiliging. Dat doen we met de beste experts op ons vakgebied. Uiteraard komen we ook met concrete oplossingen en diensten op basis van de producten van onze partners.

Heeft u met ondersteuning van Motiv uw ICT Security naar een hoger niveau gebracht? Wij maken graag een afspraak met u om voor een mooie publicatie in diverse vakbladen zorg te dragen. Samen komen we tot een artikel waarin uw organisatie, het ICT-beleid, de visie van uw organisatie met betrekking tot ICT Security en de samenwerking met Motiv aan de orde komen. Heeft u vragen? Aarzel niet en neem contact op met Motiv en vraag naar Else Storm.  

Aanmelden als referentie

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze aanpak en de oplossingen die wij bij onze klanten hebben geïmplementeerd? Onze klanten vertellen u er graag meer over.

Veilig mobiel ontsluiten bij Gemeente Amersfoort