Referenties

Klantverhalen

Diverse organisaties besteden de inrichting en het beheer van hun ICT-omgeving uit aan Motiv. Wij zijn onder meer actief in de marktsegmenten finance, logistiek, overheid en zorg.

We werken nauw met onze klanten samen - als partners. Meedenkend, innovatief, betrokken en proactief. Dat vertaalt zich in ICT-oplossingen die maximaal afgestemd zijn op de organisatie. Met als rode draad informatievoorziening en informatiebeveiliging.

We kunnen ons voorstellen dat u daar meer van wilt weten. Lees daarom de klantverhalen op deze website. Bent u benieuwd of we (meer) referenties in uw branche hebben? Neem dan contact op met ons!

Onze nieuwste referenties:

 • Deltares: Creëren security awareness is een hell of a job

  'Dare to share.' Bij Deltares is het een motto, de grondslag om kennis te delen. "Maar dit staat haaks op security", zegt Han van Veldhuizen, de ICT-manager van het kennisinstituut. "Als ons intellectueel eigendom op straat ligt, hebben we een probleem met onze business continuity." Voor Deltares reden om van 'gecontroleerd delen' een speerpunt te maken en het onder de aandacht van de medewerkers te brengen.

  Lees meer..
 • Enza Zaden: Onze trade secrets moeten we goed beschermen

  Campari, Tribelli en Extase. Het zijn slechts enkele voorbeelden van groenterassen en productconcepten die zijn 'ontwikkeld' door Enza Zaden. Maar hoe bescherm je het resultaat dat voortvloeit uit soms jarenlang en kostbaar onderzoek? "Wij geloven heel erg in de samenhang tussen technologie, beleid, processen en gedrag", stelt Johan Bijleveld, Information Security Officer bij Enza Zaden. Motivator Magazine sprak met hem over de stappen die dit groenteveredelingsbedrijf zet op het gebied van security.

  Lees meer..
 • Eurail.com: Motiv heeft bij ons de temperatuur gemeten

  "Het gevaar schuilt in wat je niet weet", zegt Jacob Boersma, test- en releasemanager bij Eurail.com. "Je kunt het gevoel hebben dat de security op orde is, maar ben je wel echt beschermd tegen die boze buitenwereld? "Om een antwoord op die vraag te krijgen, liet het bedrijf een beveiligingsonderzoek uitvoeren door Motiv.

  Lees meer..
 • Gemeente Utrecht: Het kan altijd nog een stapje beter

  Binnen overheidsorganisaties is een bewuste omgang met de persoonsgegevens van burgers een vanzelfsprekendheid. "Richtlijnen vanuit de Baseline Informatiebeveiliging Nederlandse Gemeenten (BIG) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) leggen daar nog eens extra de nadruk op", stelt Kaj Siekman, Chief Information Security Officer bij de gemeente Utrecht. Hoe zet deze overheidsorganisatie met circa 4000 medewerkers security awareness op de agenda?

  Lees meer..
 • <1 2 3 4 5 6 7 8 9 10>