Referenties

Nederlandse Vereniging van Banken

Motiv bouwt en beveiligt samen met Experian voor de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) een webapplicatie voor het opvragen van IBAN en de BIC van Nederlandse rekeningnummers.

De webapplicatie voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van continue beschikbaarheid en optimale vertrouwelijkheid. De dienst IBAN BIC Service is gratis en direct toegankelijk voor eindgebruikers. De webapplicatie is een betrouwbare en laagdrempelige service voor iedereen die de IBAN- en BIC-codes van een rekeningnummer nodig heeft. Grootzakelijke gebruikers kunnen zich registreren om vervolgens grote batch-bestanden met Nederlandse rekeningnummers met een muisklik om te zetten naar de IBAN-codes. Extra toegangsbeveiliging door middel van SMS-tokens zorgt voor de afscherming van databestanden.

Bastiaan Bakker, Business Development Manager bij Motiv: “Motiv heeft een uitstekende staat van dienst als het gaat om informatiebeveiliging en applicatieontwikkeling. Ook voor de NVB heeft Motiv gezamenlijk met Experian een uiterst betrouwbare webapplicatie ontwikkeld en opgeleverd. De beveiligde systemen voor de webapplicatie zijn dubbel uitgevoerd in twee cybercenters.”