Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Motivator magazine 2018

"20 jaar veilig digitaal transformeren"
Motivator Magazine is Motiv's ICT-magazine met achtergrondinformatie, nieuws en praktijkverhalen op het gebied van security. Motivator Magazine wordt gerealiseerd in samenwerking met onze klanten en partners.

Motiv bestond in 2018 20 jaar en in deze editie van Motivator Magazine kijken we terug op deze 2 bewogen decennia. De wereld waarin wij leven is sinds 1998 in hoog tempo gedigitaliseerd en daarmee veranderd. In deze tijd waarin de innovaties ons om de oren vlogen heeft ook Motiv een grote metamorfose doorgemaakt. Van een klassieke IT en Netwerkorganisatie hebben we ons ontwikkeld tot dé specialist op het gebied van cyberveiligheid in Nederland.

Op dezelfde manier hebben onze klanten en relaties een grote transformatie doorgemaakt in deze periode. In deze jubileum editie van Motivator Magazine vertellen wij de verhalen van een aantal van deze transformaties, zoals bijvoorbeeld die van Royal Flora Holland, de Gemeente Amsterdam en Loyens & Loeff.

Ook laten we een aantal belangrijke adviesorganen aan het woord. Zo zetten Hans de Vries, hoofd Nationaal Cyber Security Centrum (NSCS) en Petra Oldengarm, directeur Branchevereniging Cyberveilig Nederland hun visie uiteen. Zij vertellen over het huidige cyberveiligheidslandschap, dreigingsrisico’s en de rol van overheid en bedrijfsleven in een veilig digitaal transformatieproces.

Ten slotte staan we natuurlijk stil bij de heropening van het pand waar het in 1998 voor Motiv allemaal begon; de historische Uitspanning aan de Poortdijk in IJsselstein.

 

Abonneer mij vrijblijvend op Motivator magazine