Werken bij Motiv = teamsport!

Werken bij Motiv

Ben jij een startende IT-specialist of juist een professional? Motiv is dé ultieme plek om je talent, vakkennis en ambitie te benutten en verder te ontwikkelen.

Werken bij Motiv is teamsport: met durf, toewijding en in goede samenwerking met collega’s altijd voor het beste resultaat gaan. Met onze opleidingsmogelijkheden geef je jouw carrière een optimale boost. Lees meer over Motiv's kernwaarden en bedrijfscultuur of bekijk de corporate video van Motiv:
 Ben jij een echte Motivaar?

Motiv werkt samen met partners en klanten aan innovatieve security-oplossingen van de beste kwaliteit. Die oplossingen kunnen alleen bedacht worden door professionals met vernieuwende ideeën en een frisse blik. Ben jij de Motivaar die daar zijn of haar steentje aan bij gaat dragen?!

De 'echte' Motivaar kenmerkt zich door enthousiasme en innovativiteit. Hij (of zij natuurlijk) is ondernemend en professioneel, is een teamspeler, uniek en betrokken en maakt het verschil. Collega’s en klanten ervaren zijn eerlijkheid; hij zal je niet iets aansmeren wat je niet nodig hebt. Je krijgt een goed advies over wat jouw bedrijf nu nodig heeft. Hij zal je niet onnodig teleurstellen en hij houdt je op de hoogte van de stand van zaken. Als er iets is staat hij voor je klaar en wordt het probleem zo snel mogelijk opgelost. Je ervaart flexibiliteit en enthousiasme wat aanstekelijk werkt. Samen kom je tot een uitstekende samenwerking waarbij je allebei weet wat je van elkaar kunt verwachten.

Daarnaast hecht Motiv veel waarde aan:

  • onderling vertrouwen: een open en eerlijke omgang met elkaar, maar ook: ‘afspraak-is-afspraak’;
  • eigen verantwoordelijkheid: het management definieert duidelijke doelen en stimuleert vakmanschap, maar laat de uitvoering aan jou over;
  • ‘continuous improvement’: leren, verbeteren en borgen zijn uitgangspunten bij het handelen. Fouten maken mag – als je er maar van leert;
  • klantgerichtheid: elke Motivaar straalt professionaliteit uit richting klanten. Dat betekent ook: luisteren, begrip tonen voor de problematiek/urgentie en het belang van de klant en klantgericht communiceren.

Spreekt dit jou aan? En beschik je over kennis en ervaring op het gebied van informatiebeveiliging? Dan ben jij wellicht de collega die wij zoeken!

We willen graag kennis met je maken!

Neem contact op met

IMG_9887-3 (1)

Bianca Perfors

Talenten Specialist

+31613001895

Neem contact op per e-mail