Kennismakingsgesprek

Je bent uitgenodigd voor een gesprek. Wat dan? Je komt binnen bij Motiv in IJsselstein. Terwijl jij wacht in de lounge, word je in de watten gelegd door onze hostess. Je krijgt een lekkere bak koffie of thee.

De kans is groot dat een Motivaar spontaan een praatje met je komt maken, want in de lounge staat ook het espresso apparaat. Het pand heeft een open karakter: veel glas en open ruimtes. Zo proef je direct de unieke sfeer van Motiv. Al gauw haalt Purdey Holleman je op met één van haar collega’s en het gesprek kan beginnen.

In dit gesprek zijn wij benieuwd naar JOU! We willen graag weten wie jij bent en waarom Motiv jou is opgevallen als werkgever. Daarnaast bespreken we uitgebreid de functie, cultuur & strategie binnen Motiv en bekijken we of wederzijdse ambities matchen. Wij vinden het belangrijk dat het gevoel goed is, zowel bij jou als bij Motiv.

Na afloop heb je als het goed is, de ‘Motiv vibe’ ervaren. Na het gesprek ben je op de hoogte van de mogelijke duur van de procedure en hoor je van ons wanneer je een terugkoppeling kunt verwachten. Grote kans dat we je uitnodigen voor een tweede of derde gesprek, afhankelijk van de functie. Tevens kan een talentenonderzoek onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.In het laatste gesprek komen we ‘right down to business’. Wij doen je dan graag een concrete aanbieding en heten jou welkom als Motivaar. 

Neem contact op met

IMG_9887-3 (1)

Bianca Perfors

Talenten Specialist

+31613001895

Neem contact op per e-mail