Motiv Academy

Praten over ‘de cloud’, het Nieuwe Werken en Cyber Security is leuk, maar hoe kun je - als security specialist - op die gebieden nou echt toegevoegde waarde bieden? Motiv Academy biedt een vervolgopleiding waarin hbo- en universitair geschoolde studenten leren om ingewikkelde concepten snel om te zetten in concrete oplossingen. Met Motiv Academy krijgen studenten inspirerende mogelijkheden om carrièregericht bezig te zijn.

Wat is Motiv Academy?

Motiv Academy is een uitgebalanceerd opleidingsprogramma dat erop is gericht om studenten en starters in korte tijd specifieke kennis op te laten doen, zodat zij kunnen excelleren in hun vakgebied.

Het programma omvat naast een arbeidscontract (!) meerdere specialistische opleidingen en toegang tot de brede kennis en ervaring van Motiv's senior consultants. Je participeert actief en als een volwaardig collega in het ontwikkelen, verbreden, verdiepen en innoveren van (nieuwe) diensten.

Waarom doet Motiv dit?

Motiv streeft naar de continue borging en verrijking van kennis om hoogwaardige dienstverlening en nieuwe concepten te kunnen realiseren. Hieraan dragen studenten - met hun actuele kennis en frisse blik - enorm veel bij en Motiv is dan ook voortdurend opzoek naar enthousiaste en gedreven studenten die bij dé ICT Security-specialist hun carrière willen gaan opbouwen.

Trainees gezocht!

Ben jij net afgestudeerd en wil jij je carrière starten in de ICT Security? Interesse in GIAC GCIA certificering, een opleidingsplan met de mogelijkheden om een SANS-training te volgen? Meld je dan nu aan! Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reageer snel. 

Only for the best

Ben je enthousiast geworden en zou je willen deelnemen aan Motiv Academy? Schrijf je dan snel in!

Schrijf je in voor de Motiv Academy

Neem contact op met

IMG_9887-3 (1)

Bianca Perfors

Talenten Specialist

+31613001895

Neem contact op per e-mail