Stage lopen bij Motiv

Motiv streeft naar de continue borging en verrijking van kennis om hoogwaardige dienstverlening en nieuwe concepten te kunnen realiseren. Hieraan dragen studenten - met hun actuele kennis en frisse blik - enorm veel bij en Motiv is dan ook voortdurend op zoek naar enthousiaste en gedreven studenten die bij dé ICT Security-specialist hun (afstudeer)stage willen volgen.

Motiv is een bedrijf met een open en transparante bedrijfscultuur, waar eigen verantwoordelijkheid en de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers hoog in het vaandel staan. Het is bij Motiv niet alleen mogelijk om een stage te doorlopen of afstudeeropdracht uit te voeren, er zijn ook ruime mogelijkheden om vervolgens binnen Motiv door te groeien, bijvoorbeeld via de Motiv Academy. Verschillende studenten zijn zo hun carrière gestart!

Zij gingen je voor

De stage ervaring van Victor"Zelfs al is Motiv als organisatie de afgelopen jaren exponentieel gegroeid, de behoefte aan een vriendelijke en familiaire sfeer is gebleven."

~ Victor, Security Consultant van Motiv

De stage ervaring van Wesley"De hoge mate van kennis en de korte lijntjes naar specialisten binnen de organisatie maken Motiv een uitstekend stagebedrijf."

~ Wesley, Security Engineer van Motiv

"Vanaf het moment dat je bij Motiv binnenkomt voel je de sfeer en bedrijfscultuur. Als je op zoek bent naar een uitdagende stageplaats waar veel van je wordt verwacht en je goede begeleiding krijgt, dan zou ik Motiv zeker aanbevelen!"

~ Thomas, Security Consultant van Motiv

Only for the best

Ben je enthousiast geworden?

Neem contact op met

IMG_9887-3 (1)

Bianca Perfors

Talenten Specialist

+31613001895

Neem contact op per e-mail