Zij werken al bij Motiv!

Medewerkers van Motiv werken niet bij zo maar een bedrijf. Ze zijn in dienst bij dé security integrator van Nederland. Ondanks deze specialisatie is er enorm veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en verbreding. Ben jij onze nieuwe Motivaar en versterk je ons?

Informeel en gezellig

“De informele werksfeer en de flinke dosis humor onder de werknemers spreken mij het meest aan”, zegt Paul Derksen, IT Security Consultant bij Motiv. “Een ander belangrijk en positief punt vind ik het feit dat er niet hiërarchisch wordt gedacht; iedereen is elkaars gelijke en daarmee is er ruimte voor verschillende perspectieven en opvattingen.”

‘Informeel’ en ‘gezellig’, zo vat Functioneel Ontwerper Nesria Agray de sfeer bij Motiv samen. “Ook de flexibele werktijden en de grote mate van vrijheid bij het inrichten van je eigen werkzaamheden zijn belangrijke kenmerken.”

Motiv investeert in jou

“We motiveren onze medewerkers actief om in zichzelf te investeren”, concludeert Vincent Kalkhoven, technisch directeur van Motiv. “De persoonlijke doelen van medewerkers worden in kaart gebracht en afgestemd op de doelstellingen van Motiv. Daarbij is in principe alles mogelijk. We stimuleren de medewerkers om zich binnen een van de Motiv-thema’s verder te ontwikkelen. Dat betekent dat je als Motiv-medewerker van elk security-aspect wat mee kunt pikken.”

Ben jij onze nieuwe Motivaar?

Enthousiast geworden door bovenstaande verhalen? Kijk dan nu welke vacature bij je past of stuur je open sollicitatie naar jobs@motiv.nl. Binnen enkele dagen laten we je weten of je in ons profiel past.

Werken bij Motiv | Video

Neem contact op met

IMG_9887-3 (1)

Bianca Perfors

Talenten Specialist

+31613001895

Neem contact op per e-mail